Meer vitaliteit en een berg energie!

De mooiste plek om je gewenste figuur te bereiken

Zo werkt het

Je verblijft in je eigen appartement, gelegen in een fantastisch stukje Frankrijk midden in de natuur. Gedurende een x-aantal weken (dat bepaal je zelf) ga je aan de slag onder intensieve begeleiding van Mike, jouw personal trainer met 15 jaar ervaring. Zes keer per dag zorgt Marian voor een heerlijke maaltijd of tussendoor-snack. Laat je vooral lekker in de watten leggen en geniet van het resultaat!

Dit zeggen deelnemers

Biancagroepsweek
"Deze week was voor mij echt een boost. De ervaring dat ik 3x per dag een pittige workout aankan motiveert me om door te zetten. De recepten ga ik zeker thuis gebruiken."
Marcagroepsweek
"Het was een heerlijke week. De rust van de omgeving was heerlijk, naast het lekkere eten en het mooie uitzicht. Heel erg bedankt voor alles!"
"Je zult versteld staan van de snelheid van je resultaten met een personal trainer naast je!"

Wat kost het als ik mee wil doen?

Een dergelijk intern programma is best kostbaar. De locatie, eten & drinken volledig verzorgd èn de 1-op-1 training en coaching.

Het is ook mogelijk om mee te doen in een klein groepje van maximaal 5 personen. Erg gezellig! Zelfde traject en zelfde resultaten. Alleen minder kosten!

1050,- per week individueel
  • Appartement met woonkeuken, slaapkamer en badkamer/douche.
  • Alle maaltijden, drankjes en tussendoortjes inbegrepen.
  • Intensieve mentale en fysieke begeleiding, ervaren trainer.
  • Resultaat garantie, herboren en barstensvol energie weer terug!
€650,- met max. 5 deelnemers

Dit zeggen deelnemers

Peter & Margriet
"Radicaal in een korte tijd je levensstijl omzetten heeft voor ons zeer goed uitgepakt! Samen in Frankrijk bijna 12 kg afgevallen en 17 cm minder buikomvang. We voelen ons een stuk fitter en gaan dit thuis zeker voortzetten!"

Veel gestelde vragen

In zo'n korte tijd een doel bereiken vergt behoorlijk wat inspanning. Zowel mentaal als fysiek zal het soms best zwaar zijn. Om goed te kunnen inschatten of de training geschikt voor jou is, hebben we eerst een telefonische intake. Tijdens dit gesprek bespreken we ook jouw wensen en persoonlijke doelen. Natuurlijk is er ook tijd voor jouw vragen.

Omdat de trainingen 1-op-1 zijn, hanteren we geen vaste startdatum. Bij aanmelding voor de metamorfose kun je een gewenste startdatum opgeven. In principe kun je dus starten op ieder moment, mits die periode nog vrij is (Let op, de groeps-metamorfose weken hebben wel een vaste startdatum).

Vervoer naar onze locatie in Frankrijk dien je zelf te regelen. Er is een voordelige Flixbus-dienst naar Limoges, en ook de trein (TGV) is een optie. We halen je met plezier op vanaf het station, geen probleem. Eigen vervoer kan natuurlijk ook, er is genoeg parkeerruimte aanwezig.

Globaal gezien kun je aannemen dat we 3x per dag een activiteit zullen ondernemen. Soms kort en intensief, soms wat langer en rustiger. Dit hangt erg af van jouw doelen en huidige conditie. Los van de verdere coaching, zal er tijd genoeg zijn om lekker te genieten van de omgeving. Het is hier prachtig, zeker in het voorjaar!

Geen saaie fitnesstrainingen in een sportzaal! De metamorfose is een zeer afwisselend traject, waarbij we grotendeels in de omgeving bezig zijn. Heerlijk in de gezonde buitenlucht. Voor sommige sessies gebruiken we materialen die in de schuur zijn opgesteld. Door de opbouw en spel-elementen zul je de trainingen echt gaan waarderen.

Niet iedereen zal het even leuk vinden om alleen van huis te zijn. Het is daarom mogelijk om iemand mee te nemen, iemand die je bij kan staan tijdens jouw metamorfose. Je kunt het traject ook samen met een vriend of vriendin volgen. Voor jouw support of mede-deelnemer rekenen we een aangepast tarief. Vraag er gerust naar.

Dit is heel specifiek en hangt af van de aard van je blessure. Tijdens de intake zal duidelijk worden of jouw blessure een belemmering kan zijn voor deelname.

Reële doelstellingen verschillen per persoon en zijn afhankelijk van je huidige conditie. Een gewichtsverlies van 5 tot 15 kg, een duidelijke conditieverbetering (minder buiten adem) of een vermindering van je buikomvang van 10 tot 15 cm zijn mogelijk binnen 2 tot 4 weken. Bovendien zul je je energieker voelen dan ooit!

Meer over je trainer

De basis van zijn sportieve loopbaan is gelegd in Amerika, destijds het mecca voor fitness-minded people! Tijdens de opleiding kreeg hij een speciaal certificaat uitgereikt van 'Outstanding Performance'. Hiernaast was hij ook gediplomeerd sportmasseur (ESPO). Dat is vooral handig indien je specifieke klachten of blessures hebt.

Behalve vitaliteit en een gezond lijf, heeft sport hem nog meer gebracht. Zelfvertrouwen, kennis van eigen grenzen, zelfbewustzijn en stressbestendigheid. Hij is gedreven als het erom gaat om samen succes te boeken.

"Wanneer jij succesvol je metamorfose afsluit, is mijn doel ook bereikt!"

Mike (53 jr)
personal trainer

'Het enige verschil tussen wie je bent en wie je wil zijn, is wat je ervoor doet..'

Overgewicht en probleemzone's

Ben je niet tevreden met je figuur of heb je last van overgewicht? Ongetwijfeld heb je dan al eens iets ondernomen om er wat aan te doen. Misschien ging het aanvankelijk goed, maar is het uiteindelijk toch een teleurstelling geworden... Je bent niet de enige! Stop alsjeblieft met onnodig calorieën tellen. No more ongezonde crashdieten! Het is tijd voor een andere aanpak. Iets waar je plezier in hebt, iets waar je straks trots op kunt zijn.

Ben je tussen de 25 en de 55 jaar, heb je last van overgewicht en is het tijd voor actie? Boek dan een metamorfose! Het grootste risico dat je loopt is dat je spijt krijgt dat je je niet eerder hebt aangemeld.

JA, HET NU TIJD VOOR RESULTAAT!

Très bien, je hebt de knoop doorgehakt en wil nu een plaats reserveren voor je metamorfose.
Beschikbaarheid Metamorfose

Vul jouw gewenste data hieronder in, en ontvang de beschikbaarheid in je mailbox.

Data groepsweken 2020

Individuele data kun je zelf kiezen, de data hieronder zijn van de groepsweken. Deze weken hebben we gespiltst in 2 niveaus. Eentje op instap niveau (iedereen kan hieraan meedoen) en eentje die bedoeld is voor als je al regelmatig sport.

  • Groepsweek metamorfose van 25 april tot 2 mei
  • Groepsweek niveau twee 2 mei tot 9 mei
  • Groepsweek van 9 mei tot 16 mei
TOP