Nazomeren in Frankrijk

druiven oogsten in de nazomer bij bnb Formidable

Ons derde hoogseizoen in frankrijk zat vol met tevreden gasten, genoeg reden om onszelf te trakteren op een gezinsweekje op Gozo, Malta. Met alle kinderen op een zonnig eiland in de Middelandse Zee, dan vliegt de tijd voorbij!

Onze oudste dochter is in verwachting, in november hopen we opa en oma te worden. Superleuk natuurlijk maar ook even slikken als je beseft dat het niet naast de deur is. Te meer omdat er een aantal grote projecten in de planning staan. Zo is het voorlopig koopcontract getekend voor de grange naast ons huis, waardoor we binnenkort de nieuwe eigenaar worden van deze hoop stenen. Het doel is om er een gezellig familiehuis van te maken dat ook verhuurd kan worden aan allerlei soorten groepen. We willen namelijk nog steeds iets met jongeren gaan doen (time-out week etc.) en er zijn ook ideëen voor het uitbreiden van de personal training weken.

Verder hebben we dit seizoen meegedraaid op de camping in Bujaleuf, en zijn we nu in gesprek met de gemeente om de camping helemaal te gaan runnen. Spannend dus en een grote uitdaging! De schuur is zelfs een 5-jarenplan, opa en oma zitten voorlopig nog niet achter de geraniums 🙂

Nu eerst weer omschakelen van slapen naast een ventilator vanwege de hitte, naar 10 graden in de Limousin. Gelukkig is het overdag nog heerlijk zomers, tijd om de gigantische oogst binnen te halen..