Glamping vakantie voor twee

Romantische lodgetent met enorme luifel

Romantische glampingtent

Om het 'protocol sanitaire' goed te kunnen naleven, hebben wij de glampingtent verplaatst naar onze camping. DIt is een kleine terrassen camping hier vlakbij aan Lac de St. Hélène bij Bujaleuf.

EsmeraldaFacebook
"Wij zijn door de familie heel gastvrij ontvangen, zeker de avonden met Mike en Marian rond het houtvuur waren gezellig!"

VOEL JE HERBOREN

Als je 's ochtends je ogen opent, kun je de dauw uit het dal zien verdampen door de eerste zonnestralen. Een sprookjesachtig tafereel waarbij het prachtige landschap langzaam uit een sluier tevoorschijn komt.

Veel gestelde vragen

Jullie zijn welkom vanaf 14 uur op de aankomstdag. In verband met schoonmaak en dergelijke, op de vertrekdag graag uitchecken vòòr 10 uur 's ochtends.

Omdat het appartement deze zomer voor minimaal 7 nachten verhuurd wordt (vanwege het protocol sanitaire), hebben we besloten om alleen op de eerste ochtend ontbijt te serveren. Op de eerste ochtend van je verblijf wordt je verwend met een uitgebreid ontbijt om 08.30 uur.

Niet nodig, bad-, bed- en keukenlinnen zijn aanwezig. Bovendien hangen er twee heerlijke zachte badjassen voor jullie klaar.

Onze bed & breakfast is ingericht voor 2 personen, maar het is zeker mogelijk om een eigen kinderbedje neer te zetten. Geen probleem dus.

Vriendelijke honden zijn welkom, ze vinden het hier geweldig. Wel even melden bij je reservering zodat we er rekening mee kunnen houden.

Oui, zowel in het appartement zelf (2-pits electrisch kookplaatje) als buiten in de tuin (grote gas bbq met extra kookpit) is alles aanwezig om zelf te koken. Borden, pannen, keukengerei, ijskast en koffie-apparaat, alles is er.

TOP