b&b in lodgetent

Romantische lodgetent met eigen sanitair en douche

Romantische lodgetent

Op de mooiste plek van Formidable staat een lodgetent voor twee personen op een verhoogd houten terras. Lekker privé, knus ingericht en met een open blokhut met daarin een douche/toilet. Verder een grote wastafel, buitenkeuken en gasbarbecue waarop gekookt kan worden.

EsmeraldaFacebook
"Wij zijn door de familie heel gastvrij ontvangen, zeker de avonden met Mike en Marian rond het houtvuur waren gezellig!"

VOEL JE HERBOREN

Als je 's ochtends je ogen opent, kun je de dauw uit het dal zien verdampen door de eerste zonnestralen. Een sprookjesachtig tafereel waarbij het prachtige landschap langzaam uit een sluier tevoorschijn komt.

Veel gestelde vragen

Jullie zijn welkom vanaf 14 uur op de aankomstdag. In verband met schoonmaak en dergelijke, op de vertrekdag graag uitchecken vòòr 10 uur 's ochtends.

Jazeker. Laat ons weten hoe laat je wilt opstaan, en we zorgen ervoor dat je ontbijt klaarstaat.

Niet nodig, bad-, bed- en keukenlinnen zijn aanwezig. Bovendien hangen er twee heerlijke zachte badjassen voor jullie klaar.

Onze bed & breakfast is ingericht voor 2 personen, maar het is zeker mogelijk om een eigen kinderbedje neer te zetten. Geen probleem dus.

Vriendelijke honden zijn welkom, ze vinden het hier geweldig. Wel even melden bij je reservering zodat we er rekening mee kunnen houden.

Oui, zowel het appartement als de lodgetent beschikken over een ingerichte keuken met kookstel, ijskast en koffie-apparaat.

VAKANTIE IN COMFORTABEL APPARTEMENT OF ROMANTISCHE LODGETENT

Quality time met z'n tweeën, heerlijk samen wegdromen en genieten van de natuur om je heen
TOP