Bericht van zoonlief ;-)

Hoi, Mick hier, de trotse zoon van dit stel levensgenieters. Ik wil graag een verhaaltje van mij uit delen over hoe Mike en Marian mij hebben geïnspireerd met hun keuze.

Als 21-jarige jongeman woonde ik nog bij mijn ouders. had een eigen DJ-bedrijfje en volgde een opleiding. Tot op een gegeven moment mijn ouders besloten echt stappen te gaan maken met hun Franse plannen. Ze maakten een keuze om voor zichzelf een nieuw bestaan op te bouwen en nog meer te gaan genieten van het leven. Dit inspireerde mij. Ik besefte mij dat ik de opleiding die ik deed, puur deed om de verwachtingen van anderen waar te maken. Ik besloot er dan ook op dat moment mee te stoppen. Ik wilde ook een keuze maken voor mezelf, net als mijn ouders.

En hier sta ik dan 2 jaar later. Ik herinner me nog het afscheidsfeestje van mijn ouders, waarop ik de woorden sprak: “Als er één ding is wat wij op dit moment gemeen hebben, is het dat we allebei geen flauw idee hebben waar we aan beginnen”. Deze woorden sloegen op het feit dat ik, tegelijk met het vertrek van mijn ouders, besloot om te gaan leven als digitale nomade. Ik besloot om fulltime de wereld rond te gaan reizen.

Ik zette een online marketing bedrijf op om onderweg een inkomen te kunnen genereren. Dit slaagde! Inmiddels ben ik 35 landen verder en geniet volop van wat de wereld te bieden heeft. Omdat dit is wat mij gelukkig maakt vind ik het belangrijk de inzichten en kennis te delen met anderen die ook willen leven als digitale nomade. Dit doe ik online op ‘De Moderne Nomaden’ én deze zomer met een training bij Formidable! Zo zie je maar, alles valt uiteindelijk op zijn plek :). Bekijk hier de digitale nomade training.