Tips en ideeën

luieren in een ligstoel of actie ondernemen en erop uit?

Uitjes en andere activiteiten

Met een goed boek in een luie ligstoel relaxen, een boswandeling maken of leuke dorpjes bezoeken? We hebben alvast het een en ander voor je uitgezocht op sportief, culinair en cultureel gebied. Openingstijden van brocante's, lokale markten of wandelroutes, alles staat in de Formidable info-map voor onze gasten.

"Tijdens het zomerseizoen zijn er in de omgeving vele dorpsfeesten met live muziek, markt en andere activiteiten, zoals hier in Cheissoux (5 km)."

Veel gestelde vragen

Jullie zijn welkom vanaf 14 uur op de aankomstdag. In verband met schoonmaak en dergelijke, op de vertrekdag graag uitchecken vòòr 10 uur 's ochtends.

Omdat het appartement deze zomer voor minimaal 7 nachten verhuurd wordt (vanwege het protocol sanitaire), hebben we besloten om alleen op de eerste ochtend ontbijt te serveren. Op de eerste ochtend van je verblijf wordt je verwend met een uitgebreid ontbijt om 08.30 uur.

Niet nodig, bad-, bed- en keukenlinnen zijn aanwezig. Bovendien hangen er twee heerlijke zachte badjassen voor jullie klaar.

Onze bed & breakfast is ingericht voor 2 personen, maar het is zeker mogelijk om een eigen kinderbedje neer te zetten. Geen probleem dus.

Vriendelijke honden zijn welkom, ze vinden het hier geweldig. Wel even melden bij je reservering zodat we er rekening mee kunnen houden.

Oui, zowel in het appartement zelf (2-pits electrisch kookplaatje) als buiten in de tuin (grote gas bbq met extra kookpit) is alles aanwezig om zelf te koken. Borden, pannen, keukengerei, ijskast en koffie-apparaat, alles is er.

VAKANTIE IN COMFORTABEL APPARTEMENT OF ROMANTISCHE LODGETENT

Quality time met z'n tweeën, heerlijk samen wegdromen en genieten van de natuur om je heen
TOP